Vakantiehuizen en accommodaties in Lineville - Iowa, Verenigde Staten | Airbnb (2024)

Best beoordeelde vakantiehuizen in Lineville

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor hun locatie, netheid en meer.

0 van 0 items weergegeven

FavorietvangastenFavorietvangastenKampeerboerderij in WorthGemiddelde beoordeling van 5,0 uit 5, 30 recensies5,0 (30)West Bin-boerderijavontuur met prachtig uitzichtDeze onlangs gerenoveerde graanbak bevindt zich op een MO-familieboerderij en is alles wat je nodig hebt voor een perfect vakantie op de boerderij. Dit verblijf ligt op slechts 35 minuten van Maryville, de thuisbasis van NWMSU, en biedt de geneugten van het leven op het platteland, terwijl het nog steeds op rijafstand ligt van onze favoriete steden. De kitchenette bevat alles wat je nodig hebt om een maaltijd te koken. Gasten kunnen genieten van vissen, kampvuur, groot scherm in de oostelijke prullenbak op aanvraag, boerderij tour, cornhole, bijlen, augurk bal.
FavorietvangastenFavorietvangastenHouten huisje in NovingerGemiddelde beoordeling van 5,0 uit 5, 31 recensies5,0 (31)Little Cabin in the WoodsBekijk dit rustige uitje op minder dan 10-15 mijl van Kirksville, 1000 Hillls State Park, Truman State/ATSU en honderden hectaren openbaar jacht-/natuurgebied. Deze kleine hut is een klein huis met één slaapkamer en een bad dat zich buiten de gebaande paden bevindt en in het bos ligt. De ruimte biedt comfortabel plaats aan vier personen (met de mogelijkheid om 6 personen te slapen met een uitschuifbare bank). Geniet van de ontspannende geluiden van de natuur door rond de vuurplaats te zitten of te ontspannen in de hangmat.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in LeonGemiddelde beoordeling van 4,97 uit 5, 68 recensies4,97 (68)Schilderachtig uitje op het plattelandPrachtige landelijke omgeving gelegen in het zuiden van Iowa en op slechts 8 km van de stad. En minuten van Little River Lake als je van vissen, varen of zwemmen houdt. Jagen in Zuid-Iowa is voor velen een populair verleden. We hebben een klein schattig huis met 2 slaapkamers beschikbaar voor je om te ontspannen en de stad te verlaten. Leon heeft een supermarkt, dollarwinkel, Caseys en een ijssalon met sandwiches en ander eten, samen met winkels aan de achterkant. Dan is er direct naast de deur nog een klein café.
FavorietvangastenFavorietvangastenAppartement in CharitonGemiddelde beoordeling van 5,0 uit 5, 24 recensies5,0 (24)Gezellige suite - kingsize bed - een verdiepingOns appartement ligt in het schilderachtige stadje Chariton en biedt een warme en charmante ontsnapping voor koppels, solo-avonturiers of zakelijke reizigers. Dit onlangs gerenoveerde appartement met één slaapkamer combineert modern comfort met de tijdloze charme van een historisch gebouw.Je bent twee straten verwijderd van het historische stadsplein dat winkels en lokale restaurants biedt. Geniet van een rustige nachtrust in onze rustgevende slaapkamer met een kingsize traagschuimbed en verduisterende gordijnen!
FavorietvangastenFavorietvangastenGastenverblijf in KirksvilleGemiddelde beoordeling van 5,0 uit 5, 32 recensies5,0 (32)Evergreen Cabin in Country Setting!Neem een pauze en kom tot rust in deze rustige oase. Dit is een pension op onze kleine boerderij op het platteland. Ons huis ligt naast de deur, maar we geven je alle privacy die je wilt. Je verblijf omvat zelfgemaakte gebakjes gemaakt door onze familie, koud ontbijtproducten zoals ontbijtgranen en fruit zijn beschikbaar. Er is een prachtig dennenbos met een picknickplaats en een vuurplaats voor jouw gebruik. Er is ook een massagestoel bij de elektrische open haard waar je die pijnlijke spieren kunt ontspannen.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in AftonGemiddelde beoordeling van 4,99 uit 5, 116 recensies4,99 (116)The Country OasisEr is geen betere plek om even tot rust te komen dan bij 'The Country Oasis', een charmante vakantiewoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers perfect voor je volgende uitstapje! Deze privéwoning ligt in de glooiende heuvels van het zuidwesten van Iowa en beschikt over alle updates en voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf! Met een open haard, bubbelbad en verschillende ruimtes om samen te komen, zowel binnen als buiten, belooft dit mooie huis een onvergetelijk uitje met vrienden en familie!
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in KirksvilleGemiddelde beoordeling van 4,96 uit 5, 296 recensies4,96 (296)Privéboerderij met een houten uitzichtGezellig, rustig, privé, schoon met GLASVEZELINTERNET We zijn een boerderij in het bos 4 mijl van Thousand Hills State Park en 5 mijl van Truman State University. Tijdens uw verblijf voelt u zich afgelegen tussen een bos en toch bent u op slechts 5-10 minuten rijden van alles in de stad! Het huis werd gebouwd in 2017 met moderne afwerkingen. De hottub is altijd warm en de grote banken zijn altijd comfortabel. De buurt is familie/wilde dieren georiënteerd. Kom tot rust en ontspan in de stokken!
FavorietvangastenFavorietvangastenAppartement in TrentonGemiddelde beoordeling van 5,0 uit 5, 80 recensies5,0 (80)Oaktree RidgeAppartement met 2 slaapkamers op de 2e verdieping. Woonkamer met aan de muur gemonteerde 55inch tv, keuken, badkamer met wasmachine/droger. Wifi aanwezig. Beddengoed aanwezig. Keuken gevuld met basiskookgerei.Dit appartement bevindt zich in de stad. Wij zijn gelegen op loopafstand van Eastside park, de stad wandelpad, supermarkten en fastfoodrestaurants.We kunnen maximaal 4 personen ontvangen. $ 10/per persoon per dag vergoeding voor 2e en 3e persoon (inclusief kinderen).
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in EaglevilleGemiddelde beoordeling van 4,9 uit 5, 21 recensies4,9 (21)Patty 's Country PlaceOntspan in dit comfortabele schone huis terwijl je geniet van het landelijke leven! De vermelde prijs is voor 2 volwassenen en twee slaapkamers - één hoofdslaapkamer met kingsize bed en bad, een tweede slaapkamer met queensize bed en toegang tot de rest van het huis (exclusief garage). Voor elke extra persoon (meer dan twee) wordt $ 20 per dag in rekening gebracht en heeft toegang tot één extra slaapkamer.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in LeonGemiddelde beoordeling van 4,97 uit 5, 37 recensies4,97 (37)Curtwood EscapeOntkoppel en ontspan tijdens dit unieke en rustige uitje. Deze ontsnapping is onlangs gerenoveerd en ligt op 6 hectare, wat meestal hout is. Je hebt een plek om naar buiten te gaan en te genieten van de schoonheid van de natuur.Onze woning heeft een eigen oprit en een eigen parkeerplaats. Ook een eigen terras.Er is geen tv in het huis, zodat je je ontspannen ontsnapping in de natuur kunt maximaliseren.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in MelroseGemiddelde beoordeling van 5,0 uit 5, 15 recensies5,0 (15)Rathbun OaksDit huis met 2 slaapkamers en 1 badkamer is de perfecte locatie voor je uitje aan het meer. Gelegen op een paar minuten van Lake Rathbun en op 10 minuten van Honey Creek Resort. Op het terrein bevindt zich een gemeenschappelijke vijver om te vissen. Dit huis is huisdiervriendelijk en heeft een omheinde achtertuin. Er zijn huisdierenkosten van $ 50 per verblijf, voeg je huisdier(en) toe aan je reservering.
FavorietvangastenFavorietvangastenTiny house in TrentonGemiddelde beoordeling van 4,97 uit 5, 30 recensies4,97 (30)Tiny CabinEen uniek, op maat gemaakt, klein huis in de buurt van het Wright Memorial Hospital, net buiten de stad. Compleet met twee lofts en een wasmachine en droger op ware grootte. Perfect voor mensen die voor gezinnen reizen, gasten en reizende verpleegkundigen. We zijn GEEN huisdiervriendelijke Airbnb, huisdieren die in het huis worden gebracht, worden hun reservering beëindigd.
Vakantiehuizen en accommodaties in Lineville - Iowa, Verenigde Staten | Airbnb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6047

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.